Brexit confirmă Biblia!

brexit-will-tear-britain-apart brexit-thumbnail

Mulţi au spus că Uniunea Europeană se va dezvolta şi va ajunge chiar mai mare decât Statele Unite ale Americii, dar NU aceasta este şi opinia Bibliei!

Nu, Domnul Dumnezeu nu face nimic fără să-Şi descopere taina Sa slujitorilor Săi prooroci.” Amos 3:7  

Aşa că dacă vom studia profeţiile cărţii Daniel din Vechiul Testament şi le vom compara cu istoria lumii, vom găsi că Daniel a descris încercările de unire a statelor europene, dar a scris şi 4 (doar patru) cuvinte contra UE care încep să se împlinească astăzi: „nu se poate uni” Daniel 2:43. (Pentru mai multe detalii studiaţi materialele postate!)

Chiar şi istoricii actuali confirmă foarte clar acest lucru, poate fără să fi citit Biblia:

„Încercări de unificare ale naţiunilor Europei, care să preceadă statele moderne, au fost numeroase de-a lungul istoriei continentului, începând imediat după prăbuşirea Imperiului Roman. Varietatea deosebită a limbilor şi culturilor europene, la care s-a adăugat interesul local a numeroşi lideri, principi şi monarhi a făcut ca indiferent cum aceaste uniri s-ar fi făcut, evident cel mai adesea prin cuceriri militare, acestea să fie sortite eşecului, mai devreme sau mai târziu. (sublinierile ne aparţin).

„Părinţii fondatori” au conceput construcţia europeană pornind de la cultura antică romană…” sursa: wikipedia

Astfel începând cu anii 1945 când s-a format prima alianţă, „Uniunea” s-a tot dezvoltat până la ceea ce era înainte de 23 iunie 2016.

În ciuda faptului că mulţi oameni aleg să nu mai creadă în Biblie, acest lucru nu scade cu nimic afirmaţiile ei şi nici nu micşorează în vreun fel autoritatea lui Dumnezeu.

Singurul lucru care se întâmplă este că depărtându-ne de Dumnezeu, ne facem mai răi, mai egoişti şi egocentrici, având impresia iluzorie de „libertate şi dezvoltare!”

De ce sunt importante aceste lucruri? Pentru că sunt semnale de alarmă sau indicatoare care ne arată că sfârşitul tuturor lucrurilor este foarte aproape, dar mai ales pentru a ne avertiza să ne împăcăm cu Dumnezeu şi cu cei din jur, să ne pregătim pentru ceea ce fiecare doreşte în suflet: viaţa veşnică.

 Dumnezeu să vă binecuvânteze!

 Vă recomandăm următoarele documente şi materiale de studiu, gratuit şi fără nici o obligaţie din partea dvs.:

* Cartea „Calea către Hristos”.

* Cartea „Viaţa lui Isus”.

* Cartea „Tragedia Veacurilor”.

* Studiu sistematic al principiilor de bază în înţelegerea Bibliei.

* Filmul pe DVD „Evenimente Finale

* Seria de 5 cărţi „Conflictul Veacurilor” (contra cost): 1. Patriarhi şi profeţi 2. Profeţi şi regi. 3. Viaţa lui Isus (gratuită). 4. Istoria faptelor apostolilor. 5. Tragedia Veacurilor (gratuită).

Vă rugăm cereţi aceste materiale de la:

SĂ-ŢI CUNOŞTI BIBLIA

C.P. 8, Cod 405200

Loc. Dej, Jud. Cluj

Tel. +40722364816

sau cunoastebiblia@gmail.com

www.cunoastebiblia.ro

2 Comments On “Brexit confirmă Biblia!”

  1. AM NEVOIE MARE DE DUMNEZEU DE ACEEA AM NEVOIE DE INDRUMARE

    Răspunde

  2. Sunt foarte încântat sã primesc cunoaștere ,vã mulțumesc pentru tot

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *